Maaike is ambassadrice van de Nederlandse RETT Syndroom Vereniging en Stichting Homeplan


... Welkom op de officiële website van Maaike Widdershoven


Foto: Sharon de JongTheaterseizoen 2018/2019
Bekijk hier de trailer:
Lieve allemaal,

Zo zeg! Het is hoog tijd voor een nieuw voorwoord op mijn site. Door alle verbouwingsperikelen en werk en hectiek ben ik daar totaal niet meer aan toegekomen afgelopen jaar.

Inmiddels is onze droomboerderij zo goed als af, alleen nog details zoals plinten, kozijnen verven, aantal muren, en wat deuren, inloopkast timmeren, trapombouw maken. Hahaha, klinkt misschien veel maar vergeleken met wat we al hebben gedaan is het peanuts.

Ik geef nu 2 dagen in de week zangles in Oss bij theaterschool T'extpierement en bij mijn vader thuis. En als vocal coach leid ik ook een super enthousiaste club vrouwen in een koor.

Thuis op de boerderij geef ik ook af en toe les voor iedereen die overdag kan. Wat zo gaaf is, is dat ik leerlingen uit heel Nederland heb. Toch te gek, dat ze gewoon naar mij toe komen. En blijven komen. Dat vult me met trots!

Dit seizoen ga ik een fantastisch mooi liedjesprogramma doen met 6 andere collega's, "De dag dat ik Robert Long ontmoette" een ode aan zijn prachtige werk, met tussenteksten van Ivo de Wijs en regie Eddy Habbema. Vanaf februari 2019 tot juni in de Nederlandse theaters. Met Roberto de Groot, Wil van de Meer en Julia Herfst. En geweldig combo onder leiding van Peter van der Zwaag.

Tussen alle bedrijven door treed ik dan ook nog op met The Cherries, jaren 40/50 Close-Harmonie à la Andrew Sisters. En ben ik ook zelf te boeken voor mooie op maat gemaakte privé concertjes op bruiloften, jubilea, afscheid etc.

Altijd afwisselend is dit vak, daarom hou ik er zo van!

Hou Facebook en deze site in de gaten voor meer nieuws omtrent de toekomst.
Met Tony Neef en Ruud Bos zijn we al aan de slag gegaan voor een nieuw liedjesprogramma in dezelfde vorm als "Weet je nog wel". Deze gaat in 2019 najaar hoogstwaarschijnlijk in première. Met pareltjes die we nooit mogen vergeten uit het Nederlands cultureel erfgoed. "Weet je nog wel II"

Voor iedereen die dit leest, pluk de dag en laat elke dag een feestje zijn.
Lieve groet Maaike

Mocht je meer informatie willen over wat dan ook mail me op info@maaikewiddershoven.nl

Laatste update website: september 2018

 De foto's van deze site mogen door derden alleen gebruikt en gepubliceerd worden na toestemming van de desbetreffende fotograaf.
En altijd met naamsvermelding van de fotograaf. Neem contact op met de fotograaf of mail naar info@maaikewiddershoven.nl